У Первомайську розтрощили пам'ятник героям Небесної сотні

15:39, 08.12.2021
У Первомайську розтрощили пам'ятник героям Небесної сотні

На Миколаївщині вандали осквернили й пошкодили пам’ятник Небесної Сотні. ( фото з сайту управління Нацполіції в Миколаївській області)

Пам’ятник Небесної сотні вандали пошкодили і осквернили написами у центрі Первомайська. Поліція встановлює осіб. Зловмисникам загрожує покарання до п’яти років обмеження волі

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє управління Нацполіції у Миколаївській області на сторінках Фейсбуку.

 

Зазначається, що сьогодні близько 7:20 до райвідділу поліції надійшло повідомлення від начальника управління ЖКГ Первомайська про те, що в центрі міста, біля зупинки громадського транспорту на вул. Грушевського, невідомі пошкодили та осквернили написами меморіал героям Небесної сотні та воїнам АТО.

 

У поліції кваліфікували подію за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею про хуліганство (ч.1 ст.296 КК України). Санкцією статті передбачено покарання до п’яти років обмеження волі.

 

Наразі правоохоронці проводять першочергові слідчі дії щодо встановлення причетних до скоєння злочину осіб та притягнення їх до відповідальності.

 

Як повідомляла УМ, на Черкащині бензиновий шахрай примудрився цілий рік безкоштовно заправляти свою автівку за чужі бонуси.