Російські найманці знову брязкали забороненою зброєю

09:50, 08.12.2021
Російські найманці знову брязкали забороненою зброєю

Російські найманці протягом доби 6 разів порушували режим тиші

Протягом минулої доби, 7 грудня,  було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку російських окупантів, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресслужба ООС на сторінках Фейсбуку.

 

У напрямку Майорська окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів. Під обстріл потрапили околиці населеного пункту, внаслідок чого пошкоджено приватний будинок. Втрат серед цивільного населення немає.

 

У бік Новоолександрівки російські найманці здійснили обстріл з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Поблизу Південного ворог застосував міномети калібру 120 мм та стрілецьку зброю.

 

У районі Нью-Йорку противник вів обстріл з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Біля Причепилівки окупанти відкривали вогонь з вогонь автоматичних станкових та підствольних гранатометів. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

 

Станом на 7 годину ранку, 8 грудня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

 

Як повідомляла УМ, Міністр оборони Олексій Резніков вважає,  що Москві  не перемогти Україну у разі повномасштабного вторгнення військ РФ на українські території.