Аліна Труш з Кивого Рогу загадково померла в Італії

14:15, 03.12.2021
Аліна Труш з Кивого Рогу загадково померла в Італії

Українка Аліна Туш померла в Італії за дивних обставин

За дивних обставин в італійському місті Трієстр померла 43- річна українка Аліна Труш. У неї залишилося двоє дітей.  

 

Правоохоронні органи розглядають дві версії смерті жінки.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє видання Il Gazzettino.

 

Тіло було знайдено 1 грудня на підлозі у квартирі по вулиці Віале д'Аннунціо, 28 – за попередніми даними, смерть настала 30 листопада. Зазначається, що того дня правоохоронці приходили до неї додому з метою повідомити про судовий документ, який стосувався погроз та насильства, ймовірно, з боку колишнього коханого.

 

Оскільки двері ніхто не відчинив, поліцейські викликали пожежників – ті зламали двері. У квартирі було виявлено тіло Аліни - слідів крові або насильства на ній не було виявлено.

 

У поліції розглядають дві версії смерті жінки – вбивство, або смерть від передозування наркотичними речовинами. Про це повідомляють і місцеві ЗМІ: тим часом причини смерті до кінця не з'ясовані.

 

Рідні та близькі заявили, що уявлення не мають про реальну причину загибелі Труш.

 

Аліна Труш була родом із Кривого Рогу Дніпропетровської області. Зазначається, що з 2018 року вона працювала в італійському нічному дискоклубі Poseidone: на своїх сторінках у соцмережах жінка не соромилася викладати фото та stories відвертого характеру.

 

Як відомо, Аліна Труш приблизно 20 років тому переїхала до Італії, працювала танцівницею та моделлю. 2002 року у неї народилася донька, 2009 року - ще одна дитина. Про особисте життя загиблої до кінця невідомо.

 

Як повідомляє УМ, чому укранці зважуються покинути батьківщину.