Нардепку Олену Шуляк висунуто на посаду голови партії «Слуга народу»

09:42, 15.11.2021
Нардепку Олену Шуляк висунуто на посаду голови партії «Слуга народу»

Нардепка Олена Шуляк найімовірніше, що очолить посаду очільниці партії "Слуга народу".

Перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко, який склав повноваження голови партії «Слуга народу», пропонуватиме кандидатуру нардепа Олени Шуляк на посаду очільниці партії.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє пресслужба політсили.

 

«Вона досвідчений управлінець і політик, якому вже вдалося домогтися ухвалення низки важливих реформ та ініціатив», — заявив Корнієнко.

 

Олена Шуляк є заступницею голови фракції «Слуги народу», заступницею голови Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. Також вона є головою Координаційної ради з проблемних питань у містобудуванні.

 

До обрання в Раду тривалий час займалась підприємницькою діяльністю, є співзасновницею Спілки українських підприємців, а також членом правління громадської організації «Офіс ефективного регулювання» (BRDO).

 

У 2019 році була обрана народним депутатом від «Слуги народу» і того ж року стала представницею Кабінету міністрів у Верховній Раді.

 

8 листопада Олександр Корнієнко оголосив про рішення скласти повноваження голови політичної партії «Слуга народу».

 

19 жовтня 2021 року Рада обрала Корнієнка першим віцеспікером парламенту. На цій посаді він замінив Руслана Стефанчука, який став головою Ради замість Дмитра Разумкова.

 

Як повідомляла УМ, перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко вирішив скласти повноваження голови політичної партії «Слуга народу» й написав відповідну заяву, адресовану делегатам майбутнього зїзду своєї політичної партії.