Обстріли Невельського: під завалами опинились мирні люди, фото

12:29, 14.11.2021
Обстріли Невельського: під завалами опинились мирні люди, фото

Щонайменше чотири приватні будинки постраждали в результаті обстрілу мирного Невельського. (facebook.com/pavlokyrylenko.donoda)

Російські окупанти обстріляли з мінометів мирне селище Невельське Покровського району Донеччини в ніч на неділю.

 

Внаслідок нічного обстрілу зруйновано та пошкоджено щонайменше чотири будинки, з-під завалів рятувальники звільнили двох людей.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив голова Донецької обласної держадміністрації Павло Кириленко у неділю.

 

«Щонайменше чотири приватні будинки постраждали в результаті обстрілу російсько-терористичними угрупуваннями селища Невельське Покровського району. Два з них – знищені повністю», - написав пан Кириленко у соцмережах.

 

 

Усі пошкоджені будинки, про які відомо на даний час, розташовані на вулиці Молодіжній.

 

Під час обстрілу в одному зі зруйнованих будинків під завалами опинилися люди: 65-річний чоловік та 63-річна жінка. Вибратися з-під уламків їм допомагали рятувальники ДСНС, ніхто із цивільних не постраждав.

 

 

Голова Донецької ОДА нагадав, що згідно з повідомленням штабу ООС, поранений один військовослужбовець – водій-санітар. Він доправлений у військовий шпиталь. Стан його здоров’я важкий.

 

Інформація про пошкоджені будинки надійшла від рятувальників та правоохоронців, які разом з медиками швидкої допомоги прибули на місце події, щоб надати допомогу людям.

 

За словами керівника Донеччини, подальше обстеження селища та уточнення інформації про пошкодження відбудеться сьогодні, 14 листопада, силами правоохоронців та представників місцевої влади.

 

 

Як повідомляла «УМ», під Невельським ворог обстріляв з мінометів калібру 120 мм санітарні машини ЗСУ, один водій-санітар отримав поранення.