Під Невельським гатили з мінометів: поранено водія-санітара

10:53, 14.11.2021
Під Невельським гатили з мінометів: поранено водія-санітара

Ворог обстріляв санітарні машини ЗСУ. (facebook.com/Ukrmilitarymedic)

Російські окупанти обстріляли з мінометів калібру 120 мм санітарні машини ЗСУ в районі селища Невельське на Донеччині у ніч на неділю.

 

Внаслідок обстрілу водій-санітар отримав поранення. Пошкоджено два санітарні автомобілі.

 

Як інформує Україна молода, про це йдеться у ранковому зведенні штабу ООС в неділю.

 

"В результаті обстрілу водій-санітар отримав поранення. Пошкоджено два санітарні автомобілі. Воїнові надано домедичну допомогу, він евакуйований до лікувального закладу. Стан його здоров'я - важкий", - йдеться в повідомленні.

 

Зазначається, що минулої доби, 13 листопада, зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню противником, два з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

 

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець ООС отримав поранення. Він перебуває у лікувальному закладі. Стан його здоров'я – задовільний.

 

В напрямку Троїцького ворог стріляв зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

 

В районі Чермалика противник з безпілотника скинув ВОГ-17. Біля Гнутового російські найманці стріляли зі станкових протитанкових гранатометів.

 

Неподалік Катеринівки на Луганщині  окупанти двічі вели вогонь, застосовуючи міномети калібру 120 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

 

Поблизу Старогнатівки противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї, в бік Золотого-4 - з мінометів калібру 82 мм.

 

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

 

Як повідомляла «УМ», підполковник Руслан Прусов та майстер-сержант Вадим Федосеєв загинули 12 листопада внаслідок наїзду автомобіля на протитанкову міну в районі ООС на Луганщині.