Верещук посіла крісло віцепрем'єра - міністра реінтеграції

14:09, 04.11.2021
Верещук посіла крісло віцепрем'єра - міністра реінтеграції

Верещук не обійнявши омріяне мерське крісло в столиці - пішла на вищий, вже урядовий рівень. (Фото: скріншот відео із зали ВРУ)

ВРУ на пленарному засіданні в четвер 4 листопада призначила Ірину Верещук на посаду віцепрем'єра – міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

 

Як інформує УМ, за відповідне рішення на засіданні Ради проголосували 260 народних депутатів, передає кореспондент Укрінформу.

 

Нагадаємо, що Верховна Рада 3 листопада звільнила Олексія Резнікова з посади віцепрем'єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Самого Резнікова Президент пропонує призначити на посаду міністра оборони.

 

Ірина Верещук - народна депутатка, обрана на позачергових парламентських виборах у липні 2029 року за списком партії "Слуга народу". Голова підкомітету з державної безпеки та оборони Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Балотувалася у мери Києва на місцевих виборах 2020 року.

 

Як повідомляла УМ, на пленарному засіданні в четвер 4 листопада Верховна Рада призначила Олексія Резнікова на посаду міністра оборони України.