МОН рекомендує ВНЗ та коледжам із 25 жовтня йти на дистанційне навчання

13:24, 23.10.2021
МОН рекомендує ВНЗ та коледжам із 25 жовтня йти на дистанційне навчання

Чи прислухаються до порад МОНу очільники навчальних закладів - покаже час.

У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації з COVID-19, врахувавши консультації Міністерства охорони здоров'я України, МОН листом від 21.10.2021 р. № 1/9-558 рекомендує запровадити дистанційне навчання з 25 жовтня до 15 листопада закладам вищої, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти усіх форм власності та сфер управління.

 

Як інформує УМ, про це повідомили у пресслужбі МОН.

 

Вищі військові навчальні заклади, військові коледжі сержантського складу, фахові коледжі зі специфічними умовами навчання організовують освітній процес відповідно до рішень державних органів, у сфері управління яких вони перебувають.

 

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет у Телеграм зазначив, що навчання у школах з наступного тижня буде організовано з урахуванням епідемічної ситуації в кожному окремому регіоні.

 

Як повідомляла УМ, на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося в суботу 23 жовтня - Рівненську та Миколаївську області вирішено оголосити «червоними».