Рівненщина і Миколаївщина «почервоніють» із 26 жовтня

11:53, 23.10.2021
Рівненщина і Миколаївщина «почервоніють» із 26 жовтня

На Миколаївщині триває активна фаза щеплень від COVID-19 (одними з перших прийшли - молоді, гарні дівчата). (Фото Миколаївської ОДА)

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося в суботу - Рівненську та Миколаївську області вирішено оголосити «червоними».

 

Як інформує УМ, про це 23 жовтня повідомив міністр КМУ Олег Немчінов у Телеграм..

 

«Державна комісія вирішила встановити з 26 жовтня 2021 року "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Рівненської та Миколаївської областей.

 

Також застосувати на території Рівненської та Миколаївської областей обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для "червоного" рівня епідемічної небезпеки», -заявив міністр.

 

Нагадаємо, що Миколаївська область за показниками кількісті госпіталізацій ковід-хворих та завантаженості ліжок з киснем наблизилася до "червоної" зони карантину ще 22 жовтня.

 

Рівненська область за показниками виявлення нових випадків коронавірусу та кількісті госпіталізацій covid-хворих наблизилася до "червоної" зони 21 жовтня.

 

Як повідомляла УМ, державні комісії ТЕБ та НС ухвалили рішення встановити у Сумській області червоний рівень епіднебезпеки з 23 жовтня.