Дрифт на Софійській площі влаштувала компанія Red Bull за участі реперки Alyona Alyona, відео

16:23, 10.08.2021
Дрифт на Софійській площі влаштувала компанія Red Bull за участі реперки Alyona Alyona, відео

Нахабний дрифт завдав шкоди пішохідній зоні Софійської площі і залишив сліди від шин навколо пам’ятника Богдану Хмельницькому. (Фото КМДА)

Скандальний екстремальний дрифт на спортивних авто влаштувала компанія Red Bull UA під стінами Святої Софії у Києві.

 

На зйомки рекламного ролику виробник енергетиків запросив реперку Alyona Alyona та чемпіона України із дрифтингу Олександра Гринчука.

 

Як повідомляє Україна молода, нахабний дрифт, який завдав шкоди пішохідній зоні Софійської площі і залишив сліди від шин навколо пам’ятника Богдану Хмельницькому, неабияк обурив киян.

 

Спочатку відповідне відео, яке підтверджувало порушення, опублікував у вівторок вранці перший заступник заповіднику "Софія Київська" Вадим Кириленко, який коротко підписав його: «Що це було?».

 

Згодом на інцидент відреагувала КМДА, яка звернулась до поліції щодо розслідування порушень. Показово, що Главк столичної поліції знаходиться за кілька десятків метрів від Софійської площі. Поліцейське керівництво не могло не бачити і не чути цього з вікон своїх кабінетів.

 

 

У повідомленні КМДА наголошується: «Міська влада не давала жодних дозволів на організацію та проведення зйомок в історичному центрі столиці, на Софійській площі. Місто звернулось до поліції щодо розслідування інциденту і встановлення причетних до нього осіб».

 

Тим більше, що спеціальних огороджень під час небезпечного дрифту не було встановлено.

 

У КМДА підкреслили, що у небезпеці перебували всі пішоходи, які проходили повз у той час.  Адже авто дрифтували на великій швидкості посеред пішохідної зони.

 

Також значно забруднено слідами автомобільних коліс покриття на історичний площі, обурюються у КМДА.

 

 

Згодом стало відомо, що в зйомках приймала участь українська реперка Alyona Alyona – вона перебувала в одній з автівок. Відповідне відео співачка опублікувала в сторіс Instagram, але після розголосу негайно їх видалила.

 

Pа кермом одного з авто начебто перебував одна із найвідоміших зірок дрифтингу – Конор Шанахан. відомо, що ірландський спортсмен днями приїхав до Києва. Посилання на його профіль у Інстаграм було у сторіс реперки, що вказує на те, що вона брала участь у зйомках разом із ним. 
 

Також разом з реперкою Alyona Alyona в іншій автівці був український кіберспортивний коментатор Віталій Волочай. Фото та відео з ним з`явилося на Instagram-сторінці Red Bull Україна.

 

На фото можна помітити, як Віталій не стримує свої емоцій, і ймовірно йому дуже сподобався дрифт.

 

 

Alyona Alona в історіях на своїй сторінці в Інстаграмі надала пояснення: