В Одесі відкрили центр масової вакцинації на стадіоні

17:15, 30.05.2021
В Одесі відкрили центр масової вакцинації на стадіоні

Центр масової вакцинації населення в Одесі.

Центр масової вакцинації населення відкрили на стадіоні Національного університету Одеська юридична академія у неділю.

 

Таким чином Одеса приєдналася до Києва і Львова, в яких вже відкриті центри вакцинації від COVID-19.

 

Як повідомляє Україна молода, про це інформує Одеська облрада і місцеві ЗМІ.

 

Щеплення Coronavac в Одесі зможуть отримати усі бажаючі (перевага надається людям літнього віку), які записалися в листок очікування на порталі або в додатку "Дія".

 

Всі вони попередньо отримають дзвінок з пункту щеплення і будуть запрошені на вакцинацію на конкретний час. Центр вакцинації буде працювати з 9:00 до 17:00.

 

Як зазначила директор Департаменту охорони здоров'я Одеської ОДА Наталія Одарій-Захарьєва, очікувана кількість щеплень за один день, саме в цьому центрі: 250-300.

 

 

Роботу центру в неділю забезпечують медики Одеського ЦПМСП №3.

 

Черг майже не має, а людей, які чекають на щеплення, розважають піснями Леоніда Утьосова для створення позитивної атмосфери. 

 

Загалом на Одещині розгорнули 70 стаціонарних пунктів щеплення, але саме центр на стадіоні юридичної академії є найбільшим з них.

 

Влада планує найближчим часом розгорнути ще три подібні центри в інших районах Одеси і довести кількість щеплень від коронавірусу до 3 тисяч на день.

 

 

Як повідомляла "УМ", у Центрі вакцинації, який облаштували у столичному МВЦ, змогли вакцинувати майже 1,4 тисячі киян лише за перший день роботи.