У метро Києва проведуть антитерористичні навчання СБУ

12:08, 27.05.2021
У метро Києва проведуть антитерористичні навчання СБУ

Цієї ночі в столичному метро буде неспокійно...

Координаційна група Антитерористичного центру при ГУ Служби безпеки України у м. Києві  та Київській області за організаційної підтримки Штабу АТЦ СБУ проведе у ніч з 27 на 28 травня 2021 року у столиці планові антитерористичні навчання.

 

Як інформує УМ, про це 27 травня повідомили на сайті ГУ СБ України у м. Києві та Київській області.

 

Тренування пройдуть у нічний час у Шевченківському районі на кількох об’єктах КП «Київський метрополітен» за участі підрозділів Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС та органів державної влади.

 

Під час проведення навчань можливе тимчасове обмеження руху транспортних засобів та пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу.

 

СБУ закликає гостей і мешканців столиці зберігати спокій, з розумінням поставитися до можливих обмежень та незручностей, належним чином реагувати на законні дії правоохоронців.

 

Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства.

 

Також у відомстві попросили громадян дотримуватися правил особистої безпеки та у випадку виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій звертатися за номером «гарячої лінії» ГУ СБУ у  м. Києві  та Київській області (044) 253-06-71, або телефонувати на лінію 102.