Під Попасною керована ворожа ракета спричинила пожежу

21:19, 05.05.2021
Під Попасною керована ворожа ракета спричинила пожежу

Російські найманці випустили протитанкову керовану ракету, яка розірвалась біля цивільного сектору та спричинила пожежу поблизу райцентру Попасна Луганської області.

 

Наразі втрат серед українських військових та цивільних немає.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресслужба ОТУ «Північ» у середу ввечері.

 

«Сьогодні поблизу населеного пункту Попасна незаконні збройні формування здійснили постріл протитанковою керованою ракетою, який розірвався поблизу цивільного сектору та спричинив локальну пожежу, що могла слугувати руйнуванням об'єктів критичної інфраструктури. На щастя, серед цивільного населення ніхто не постраждав», - йдеться в повідомленні.

 

Як зазначається, наразі пожежа локалізована військовослужбовцями однієї з механізованих бригад.

 

 

Також наголошується, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та наражає на небезпеку цивільне населення. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону спільного центру контролю та координації припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

 

Як повідомляла «УМ», напередодні російсько-терористичні війська здійснили обстріл міста Красногорівка. Внаслідок обстрілу пошкоджена лікарня та сусідні будівлі, які залишились без світла.

 

Також на Маріупольському напрямку ворог обстріляв з кулемета автомобіль українських спостерігачів СЦКК.