У Красногорівці на Донеччині окупанти обстріляли лікарню для хворих на коронавірус, фото

11:51, 05.05.2021
У Красногорівці на Донеччині окупанти обстріляли лікарню для хворих на коронавірус, фото

Обстріляна окупантами лікарня в Красногорівці

Лікарня в Красногорівці Донецької області, де перебували понад 45 чоловік, хворих на COVID-19 та пневмонію, потрапила під ворожий обстріл.

 

Як інформує УМ, про це повідомила пресслужба Мар’їнської міської ВЦА.

 

«Учора вночі місто Красногорівка піддалося обстрілу, внаслідок якого зазнала пошкоджень Мар’їнська центральна районна лікарня. Були пошкоджені вікна в будівлі першого корпусу лікарні, у якому на теперішній час проходять лікування 45 осіб, хворих на COVID-19 та пневмонію», - йдеться у повідомленні.

 

Після обстрілу в цьому корпусі відсутнє електропостачання.

 

«Потерпілих немає. Повні обставини події встановлюються», - додали у ВЦА.

 

 

 
 
"Вчора о 23:30, порушуючи усі норми гуманітарного права, російсько-терористичні війська здійснили обстріл м. Красногорівка. Внаслідок обстрілу пошкоджена лікарня, яка знаходиться за адресою: вул. Нахімова 1а, а також сусідні будівлі, які залишились без світла. Також внаслідок обстрілу був пошкоджений автомобіль швидкої допомоги. Всередині лікарні під час обстрілу знаходилось 45 мирних мешканців, які проходили лікування на стаціонарі". На щастя, ніхто не постраждав".
 

Наразі працівниками відділу поліції №2 Покровського РУП ГУНП в Донецькій області проводиться розслідування.

 

 

Мар’їнська міська військово-цивільна адміністрація вживає необхідних заходів для того, щоб якомога скоріше ліквідувати наслідки обстрілу.

 

Нагадаємо,  протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил, збройні формування Російської Федерації шість разів порушували режим припинення вогню.