Путін - вбивця: Москва відкликала свого посла з США після слів Байдена

21:53, 17.03.2021
Путін - вбивця: Москва відкликала свого посла з США після слів Байдена

Речниця МЗС РФ Марія Захарова.

Офіційний Кремль відреагував на слова президента США Джо Байдена про те, що Володимир Путін — «убивця»: Росія вже відкликала з Вашингтону свого посла Анатолія Антонова для консультацій.

 

Як передає Україна молода, про це заявила речниця МЗС РФ Марія Захарова у середу ввечері.

 

«Посол Росії в Вашингтоні Антонов запрошений в Москву на консультації, що проводяться з метою проаналізувати, що робити і куди рухатися в контексті відносин з США. Нова американська Адміністрація перебуває при владі майже два місяці, не за горами символічний рубіж 100 днів, і це - відповідний привід постаратися оцінити, що у команди Джозефа Байдена виходить, а що не дуже», - каже речниця.

 

При цьому, пані Захарова додає: «Для нас же головне — визначити, якими можуть бути шляхи виправлення російсько-американських звʼязків, що перебувають у поганому стані. Вашингтон в останні роки, по суті справи, завів їх у глухий кут».

 

Як повідомляла «УМ», Джо Байден сказав у інтерв’ю ABC News, що вважає президента Росії Володимира Путіна "вбивцею", який "заплатить" за втручання у вибори США.

 

Напередодні Головне розвідувальне управління США опублікувало звіт про іноземне втручання у вибори 2020 року, в якому йдеться про те, що президент Росії Путін курував масштабні зусилля, спрямовані на очорнення кандидатури Джо Байдена.