Леонід Кравчук закликає відповідати на кожен ворожий постріл

09:19, 15.02.2021
Леонід Кравчук закликає відповідати на кожен ворожий постріл

Глава української делегації в ТКГ, перший президент України Леонід Кравчук.

Глава української делегації в Тристоронній контактній групі, перший президент України Леонід Кравчук вважає, що українська армія має відповідати на кожен постріл противника на Донбасі.

 

Як повідомляє Україна молода, про це Кравчук сказав в ефірі одного з телеканалів.

 

"Ми не можемо робити вигляд, і сказати, що ми дотримуємося режиму тиші, а вони стріляють, а ми ось такі добрі, що ми дотримуємося тиші. На кожен постріл має бути відповідь", - переконаний Леонід Макарович.

 

Крім того, голова української делегації в ТКГ заявив, що "наші недруги в Україні, які їдуть в Кремль для того, щоб домовлятися з Путіним як заважати Україні будувати незалежну державу, повинні відповідати перед українським народом і законом".

 

Нагадаємо: тиждень тому пан Кравчук закликав ЗСУ дзеркально відповідати на обстріли бойовиків.

 

Зауважимо, що на Донбасі збільшилася кількість порушень російськими окупантами  своїх зобов'язань щодо припинення вогню в порівнянні з другим півріччям минулого року.

 

Як повідомляла «УМ», 14 лютого у Бахмутському районі Донецької області внаслідок підриву на вибуховому пристрої загинули троє військовослужбовців Збройних сил.

 

Президент Володимир Зеленський доручив міністру оборони Андрію Тарану та головнокомандувачу ЗСУ Руслану Хомчаку прибути на Донбас для розслідування загибелі трьох військових.

 

Трагічно загинули: капітан Олександр Войтенко (1974 року народження), солдат В'ячеслав Олексієнко (1987 року народження) та старший солдат Дмитро Мироненко (1994 року народження).