У Петербурзі рятують у реанімації побиту ОМОНом Маргариту Юдіну

13:42, 24.01.2021
У Петербурзі рятують у реанімації побиту ОМОНом Маргариту Юдіну

Від потужного удару Маргарита Юдіна впала на асфальт і вдарилася головою.

Реаніматологи намагаються врятувати життя 54-річної Маргарити Юдіної, яку вдарив ногою у живіт боєць ОМОну під час акції на підтримку Олексія Навального в Санкт-Петербурзі.

 

Від потужного удару росіянка впала на асфальт і вдарилася головою. Вона перебуває у вкрай важкому стані.

 

Як передає Україна молода, про це повідомляють окремі російські ЗМІ, а також користувачі соцмереж з Петербургу в неділю.

 

На відео, яке розповсюдили російські Телеграм-канали, видно, що при розгоні акції протесту співробітник ОМОНу сильно вдарив жінку в живіт ногою, після чого вона впала і вдарилася головою об асфальт.

 

 

РБК з посиланням на медиків пише, що лікарі оцінюють стан жінки як важкий: "Вона  знаходиться в кардіо-хірургічній реанімації. Стан важкий".

 

Лікарі діагностували у пані Юдіної струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму і гематому потилиці.

 

Особистість силовика, який напав на 54-річну жительку Санкт-Перербурга, ще не встановили.

 

Видання "Фонтанка" повідомляло в суботу ввечері, що жінка заступилася за затриманого на площі Повстання в Петербурзі. "Навіщо ви його схопили, хлопці?" - звернулася вона до силовиків. У відповідь один з них з усієї сили вдарив її в живіт ногою.

 

 
За неофіційними оцінками, затримано близько 3,5 тисяч учасників акції – це рекордна кількість затриманих в Росії за останні десять років!