Олег Андрієнко загинув під Пісками від кулі снайпера

13:41, 12.01.2021
Олег Андрієнко загинув під Пісками від кулі снайпера

Старший солдат 56-ї окремої мотопіхотної Маріупольської бригади Олег Андрієнко.

Ворожий снайпер забрав життя 38-річного старшого солдата 56-ї окремої мотопіхотної Маріупольської бригади Олега Андрієнка під час обстрілу позицій ООС поблизу селища Піски під окупованим Донецьком 11 січня. 


Як передає Україна молода, ім'я полеглого захисника України маріупольському виданню 0629 повідомили в Донецькому обласному військовому комісаріаті.

 

Тоді як 56-та окрема мотопіхотна Маріупольська бригада пізніше повідомила у соцмережах:

 

«З великим сумом та болем повідомляємо, що 11 січня  в районі Операції об’єднаних сил під час виконання бойового завдання отримав вогнепальне кульове поранення не сумісне з життям наш побратим старший солдат Андрієнко Олег Віталійович 22.08.1983 року народження. Командування 56 окремої мотопіхотної Маріупольської бригади та весь особовий склад висловлює щирі співчуття родині загиблого героя та розділяє невимовну біль важкої втрати».

 

У військовослужбовця залишився син Тимур, якому ще немає рочку, дружина Марина та мати.

 

«Світла пам’ять Олега Андрієнка залишиться в серцях усіх, хто його знав, любив та поважав», - наголошують у Маріупольській бригаді.

 

 

За уточненою інформацією, російські найманці відкрили вогонь зі снайперської зброї поблизу селища Опитне Донецької області. Під час виконання бойового завдання в зоні операції Об'єднаних сил український військовий отримав смертельне поранення.

 

ТСН передає, що загиблий був стрільцем – помічником гранатометника, чоловіка поховають у Запоріжжі.

 

Як повідомляла УМ, захисник України загинув під час ворожого обстрілу позицій ООС під селищем Піски Ясинуватського району Донецької області у понеділок, 11 січня близько 15.30. Це перша у 2021 році бойова втрата на Донбасі.

 

За 2020 рік у зоні проведення бойових дій на Донбасі загинули щонайменше 75 українських військових. Також були небойові втрати. Майже щодня війська окупанта порушували домовленість про припинення вогню, яка діє з 27 липня.