Татарову не змогли обрати запобіжний захід

13:53, 28.12.2020
Татарову не змогли обрати запобіжний захід

Татаров прибув на засідання ВАКС та виступив перед судом https://novyny.24tv.ua/vaks-28-grudnya-ne-obrav-zapobizhniy-zahid-olegu-tatarovu_n1494316

 Оскільки на засідання суду не з’явилися прокурори, Вищий антикорупційний суд не зміг його провести  і обрати запобіжний захід заступнику голови офісу президента Олегу Татарову

 

Як інформує УМ, такими є результати засідання ВАКС

 

Головуючий суддя переніс засідання на 10 годину 30 грудня, оскільки до суду не прийшли прокурори. Татаров із двома захисниками погодилися на цю дату.

 

Раніше прокурори просили для Татарова запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у 10 мільйонів гривень.
 

 

Нагадаємо, 24 грудня стало відомо, що Офіс генпрокурора передав справу, в якій фігурує Татаров, з НАБУ в СБУ.

 

Як повідомляла «УМ», НАБУ розслідує справу, яка стосується можливої причетності Олега Татарова до фальсифікації експертизи у справі екснардепа та забудовника Максима Микитася.

 

З 2017 року НАБУ розслідує можливі зловживання та розкрадання грошей під час будівництва житла для Нацгвардії. Будівництво вела компанія "Укрбуд" Микитася.

 

За даними слідства, на прохання забудовників Татаров міг домовитись про написання позитивної для фірми експертизи. Її зробив Київський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр Міністерства внутрішніх справ.

 

НАБУ вважає безпрецедентним втручання Банкової у справу Татарова.