Кумедні цитати: Кличко презентував самоіронічну книжку

14:04, 26.11.2020
Кумедні цитати: Кличко презентував самоіронічну книжку

Частину тиражу продаватимуть, а отримані кошти спрямують до благодійного фонду «Майбутній Київ».

Мер Києва Віталій Кличко видав невелику ілюстровану книжку своїх смішних цитат


Як інформує УМ, про це повідомив Кличко на презентації книги 26 листопада.

 

«Я таки видав самоіронічну книжку зі своїми відомими цитатами. Вона яскрава, весела, позитивна. Скажу, як людина, яка вміє посміятись над собою, не ображатись на жарти. На смішні жарти — я не маю на увазі так звані жарти «95 кварталу». Я що радий, що така книжка, ілюстрована, буде покращувати настрій людям. Бо нам сьогодні — в умовах пандемії — потрібні позитивні емоції і гарне самопочуття. Посміхайтеся, бо життя цього варте", - сказав Кличко.

 

Книжка виконана у компактному форматі гармошки. До неї увійшли 16 відомих каламбурів Кличка, які він озвучував під час різних брифінгів та офіційних заходів.


За словами мера, книга видана невеликим тиражем у 3000 екземплярів у подарунковому варіанті. Кличко каже, що видав її своїм коштом.

 

Кличко презентував книжку своїх кумедних цитат

 

Частину тиражу продаватимуть, а отримані кошти спрямують до благодійного фонду «Майбутній Київ». За словами мера, коштуватиме книжка недорого.

 

Автор-мер зазначив, що при нагоді може подарувати книжку президенту. Водночас він додав, що, якщо Володимир Зеленський надумає видати книгу, то вона смішною не буде.

 

Сам же Кличко не планує спинятися і має намір видати ще не одну книгу своїх мемів.

 

За словами мера Києва, великий відсоток українців за минулий рік не прочитали жодної книги, тож він пожартував, що його книгу можна встигнути прочитати кілька разів ще до Нового року.