Нелю Штепу виключили з партії та позбавлять мандата

15:27, 23.11.2020
Нелю Штепу виключили з партії та позбавлять мандата

Ексочільниця міста Слов'янськ Неля Штепа балотувалася на виборах у 2020 році.

Ексголову Слов'янська Нелю Штепу, яка раділа проросійським бойовикам, виключили з "Партія розвитку та миру". Також її позбавлять мандата депутатки Слов'янської міської ради.

 

Причиною стало те, що Неля Штепа несподівано підтримала у другому турі виборів мера кандидата від ОПЗЖ Павла Придворова, мовиться в заяві "Партія розвитку та миру".

 

Такі дії "Партія розвитку та миру" оцінили як зрадницькі, тому виключили її з лав політсили.

 

"Гірко й боляче спостерігати, як укотре політик на догоду особистій вигоді зраджує своїх виборців і свою партію. Зараз ідеться про Нелю Штепу, яка поставила особисті інтереси вище, ніж інтереси свого міста і своїх виборців", – мовиться в заяві.

 

штепу виключили з партії

 

У другому турі виборів міського голови Слов'янська "Партія розвитку та миру" підтримала чинного мера Слов'янська Вадима Ляха.

 

Також у заяві пригадали, як менше ніж місяць тому саме штаб ОПЗЖ і Павло Придворний "виливали на Штепу ріки чорного піару й компромату".

 

"Вона не хоче згадувати, як народні депутати від ОПЗЖ робили все можливе, щоб вона й далі залишалася за ґратами за звинуваченням у сепаратизмі", – зазначили у партії.

 

Неля Штепа прокоментувала своє виключення.

 

«Олігархи та їхні поплічники, які стоять за Вадимом Ляхом і хочуть грабувати Слов'янськ ще п'ять років накинулися на мене з усією своєю зграєю. Я зробила абсолютно усвідомлений вибір, підтримавши Павла Придворова. Я йшла в політику не за мандатом, і не треба лякати тим, що ви його в мене відберете. Я йшла в політику для того, щоб реалізовувати ті програми, які мною напрацьовані. При мені Слов'янськ розвивався, і я знаю, як разом з Придворовим відновити місто, захистити людей і реалізувати себе як управлінця », - заявила Неля Штепа.

 

 

Вона також зазначила, що бачить і знає, як виправити ситуацію в місті.

 

«Ще 5 років з Ляхом місто просто не витримає. Мені болить за наш Слов'янськ! Тому я закликаю всіх прийти і підтримати Придворова 22 листопада. Не можна продатися за гроші олігархам, продати майбутнє нашого міста і піддатися на їхні провокації. Закликаю всіх прийти на вибори і проголосувати за Павла Придворова », - зазначила Неля Штепа.

 

Як повідомляла УМ, колишня очільниця міста Слов'янськ Неля Штепа балотувалася на виборах у 2020 році.

 

Неля Штепа не пройшла в другий тур виборів мера Слов"янська.

 

За часів Віктора Януковича Неля Штепа обіймала посаду мера Слов'янська. Також вона була членкинею "Партії регіонів".

 

Під час Революції Гідності одіозна депутатка підтримувала й агітувала за антимайданівців та раділа приходу бойовиків та російських військових у місто.

 

11 липня 2014 року її затримали за підозрою в сепаратизмі. Суддям вона заявила, що закликала Путіна увійти в Слов'янськ і "захистити" її нібито через тиск бойовиків.
Пізніше Європейський суд з прав людини визнав порушення з боку України у справі Штепи та зобов'язав виплатити жінці 3600 євро.