«Там кращі умови для самоізоляції»: Зеленський та Єрмак лікуються у Феофанії

11:35, 12.11.2020
«Там кращі умови для самоізоляції»: Зеленський та Єрмак лікуються у Феофанії

У палаті глави держави встановлений спецзв'язок

Президент Володимир Зеленський та голова Офісу Президента Андрій Єрмак 9 листопада повідомили, що інфікувались коронавірусом. Зараз і Зеленський, і Єрмак лікуються у лікарні "Феофанія" – в ізольованих палатах.

 

У палаті глави держави встановлений спецзв'язок, повідомив радник Єрмака Михайло Подоляк в інтерв'ю "Українській правді".

 

"Там обладнаний спеціальний кабінет, в якому президент може проводити наради. Ось сьогодні проводив багато селекторних нарад", -  повідомив він.

 

У Єрмака теж окрема палата, проте вже без спеціальних функцій. Подоляк наголосив, що і президент, і глава ОПУ дотримуються стандартного графіка роботи. Єдине обмеження – ізоляція. Навіть між собою Єрмак та Зеленський спілкуються телефоном.


За словами прессекретарки глави держави Юлії Мендель, Зеленський почуває себе нормально. Поки у нього лише один симптом хвороби – підвищена температура. Увесь Офіс Президента перейшов на роботу у спецрежимі.

 

 

Як повідомляла УМ, 11 листопада спікер Дмитро Разумков підтвердив, що у нього теж коронавірус.

 

COVID-19 нещодавно діагностували і у віцепрем'єра Олексія Резнікова, міністра оборони Андрія Тарана та очільника Мінфіну Сергія Марченка.