У США скасували дебати Трампа та Байдена

12:17, 10.10.2020
У США скасували дебати Трампа та Байдена

У США скасували дебати Трампа та Байдена

Другі дебати між кандидатами у президенти США мали відбутися 15 жовтня онлайн, однак їх скасували.

 

Про це інформує "УМ". 

 

8 жовтня оголосили, що задля здоровʼя і безпеки всіх учасників другі президентські дебати, заплановані на 15 жовтня в Маямі, проведуть віртуально. Згодом кампанії обох кандидатів заявили про альтернативні плани на цю дату.

 

«Тепер очевидно, що 15 жовтня дебатів не буде, і Комісія з президентських дебатів зверне свою увагу на підготовку до фінальної президентської дискусії, яка запланована на 22 жовтня», — зазначили в організації.

 

Дебати будуть проходити у штаті Теннессі в університеті Бельмонт в Нешвіллі. Модератором буде ведуча NBC News Крістен Велкер.

Нагадаємо, після того, як Комісія оголосила, що дебати 15 жовтня відбудуться в онлайн-форматі, Дональд Трамп від них відмовився. Він назвав такий формат «смішним» та заявив, що проведе краще в цей день мітинг.

 

Нагадаємо, під час дебатів кандидатів у президенти США Дональда Трампа та Джо Байдена опоненти не добирали слів і між ними спалахнула словесна суперечка. Зокрема, Байден назвав Трампа "щеням Путіна".

 

Як повідомляла УМ, чинний президент США та кандидат на майбутніх президентських виборах від Республіканської партії Дональд Трамп визнає програш на виборах, якщо про це оголосить Верховний суд.

 

  •