Тихановська закликала білорусів припинити акції протесту

14:50, 11.08.2020
Тихановська закликала білорусів припинити акції протесту

Зараз Тихановська перебуває у Литві.

Кандидатка у президенти Білорусі Світлана Тихановська закликала своїх прихильників припинити акції протесту та не протистояти силовикам. Відповідне відеозвернення Тихановська оприлюднила з Литви, куди виїхала напередодні.

 

Тихановська зачитала звернення до білорусів

 

Вона подякувала білорусам за участь у голосуванні, проте зазначила, що кровопролиття не хоче. Усе звернення жінка зачитала з аркуша. Про це інформує 24 канал.

 

"Білоруси! Я закликаю Вас до розсудливості та поваги закону. Я не хочу крові та насилля. Я прошу вас не протистояти міліції, не виходити на площі, щоб наражати свої життя на небезпеку", - сказала Тихановська.

 

 

Як повідомляла УМ, зараз Тихановська перебуває у Литві. Сюди вона прибула разом з керівницею свого штабу Марією Мороз.

 

Раніше довірена особа опозиціонерки Ольга Ковалькова зазначила, що Тихановську вивезли за рішенням білоруської влади. На цей крок Тихановська пішла, аби звільнити затриману ще перед виборами Мороз.

 

10 серпня головна конкурентка чинного президента Лукашенка пішла у ЦВК оскаржувати результати виборів. Начебто з нею там на кілька годин пропав зв’язок. У ЗМІ з’явилась інформація, що Тихановську утримують насильно. Проте також наголошувалось, що це може бути провокація. Згодом Тихановська повідомила, що з нею все гаразд.