Полтавський терорист Скрипник відпустив заручника і зник у лісопосадці

16:50, 23.07.2020
Полтавський терорист Скрипник відпустив заручника і зник у лісопосадці

Чоловік відпустив заручника і зник у лісі у Решетилівському районі.

а попередніми даними, чоловік, який захопив в Полтаві начальника місцевого карного розшуку, відпустив заручника, а сам зник у лісі. Його розшукує поліція.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє низка українських ЗМІ.

 

"Станом на 14:30, за даними Суспільного, чоловік відпустив заручника і зник у лісі у Решетилівському районі. Його розшукує поліція", - йдеться у повідомленні "Суспільного".

 

При цьому ВВС Україна відзначає з посиланням на поліцію Полтавської області, що спецоперація з його затримання триває. На питання, чи із заручником все добре, у поліції уточнили - "його відпустили, але чи все добре - наразі невідомо".

 

Як зазначила шоловний спеціаліст відділу комунікації поліції Полтавської області Поліна Ларіна у коментарі "Українській правді": "Чоловік відпустив працівника поліції, сам покинув автівку і зник у лісопосадці".

 

За словами Ларіної, зловмисник наразі пересувається пішки. Його розшукує поліція.   

 

Як повідомляла УМ, зранку 23 липня чоловік у Полтаві захопив співробітника карного розшуку, а потім обміняв його на начальника УКР ГУНП в Полтавській області, полковника Віталія Шияна. З ним він поїхав на наданому, відповідно до його вимог, автомобілі, у напрямку виїзду з міста.

 

Зловмисником, який узяв у заручники поліцейського і погрожував підірвати гранату у Полтаві, виявився 32-річний раніше судимий місцевий житель Роман Скрипник.