Викрадач авто у Полтаві їде до Києва із заручником полковником Шияном

12:57, 23.07.2020
Викрадач авто у Полтаві їде до Києва із заручником полковником Шияном

Під час перемовин із полтавським терористом. (Фото МВС)

Чоловіка, який у Полтаві викрав автомобіль і погрожував співробітникам поліції гранатою, відпустили з одним із заручників – начальником карного розшуку в Полтавській області Віталієм Шияном.

 

Як інформує УМ, про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

 

Він уточнив, що із загарбником тривають переговори, щоб змусити його здатися без шкоди здоров'ю собі та оточенню.

 

"Після переговорів зловмисник обміняв утримуваного працівника карного розшуку на начальника УКР ГУНП в Полтавській області полковника поліції Шияна, з яким він поїхав на наданому відповідно до його вимог автомобілі Богдан", – написав Геращенко.

У місті введено поліцейську спеціальну операцію "Грім".

 

Полтавський викрадач на машині з заручником прямує в бік Києва, його супроводжують поліцейські автомобілі.

 

"Триває постійний контакт із керівниками силових органів області та України. Найголовніше – зберегти життя людей", – написав голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синегубов на своїй сторінці в Telegram.

 

За словами Синегубова, зловмисникові дали можливість виїхати за межі Полтави, щоб зберегти життя людей.

Полтавський викрадач їде в бік Києва

 

Патрульна поліція Полтави повідомила, що терористу надали службовий автомобіль ВАЗ-2111 ("Богдан"), який наразі рухається в напрямку Києва.

 

Станом на 12:15 автомобіль з терористом їде у Решетилівському районі.

 

Як повідомляла УМ, у Полтаві під час спецоперації із затримання зловмисника, який викрав автомобіль, останній чинив опір і погрожував співробітникам поліції гранатою РГД-5. Чоловік взяв у заручники співробітника поліції.