Скандал в КМДА: Володимир Слончак може отримати до 5 років ув’язнення

15:00, 27.04.2020
Скандал в КМДА: Володимир Слончак може отримати до 5 років ув’язнення

Кличко звільнив свого заступника Володимира Слончака.

У поліції Києва заявляють, що заступник голови Київської міської держадміністрації Володимир Слончак, який ввечері 26 квітня вдарив патрульного, мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, за вчинене йому загрожує до 5 років ув’язнення.

 

Як зазначає УМ про це повідомляють в поліції Києва та Національної поліції.

 

"При оформленні адмінматеріалів із машини вийшов нетверезий пасажир, який агресивно себе поводив та після неодноразових зауважень почав погрожувати патрульному і вдарив його. Як з’ясувалося пізніше, зловмисник – заступник голови Київської міської державної адміністрації. За вчинення протиправних дій затриманому загрожує до п’яти років ув’язнення", - повідомляє поліція.  

 

Затриманому поліцією заступнику голови Київської міської державної адміністрації Володимиру Слончаку в ізолятор тимчасового тримання викликали швидку допомогу.

 

Зазначимо, що Слончака затримали згідно зі статтею 208 КПК (Затримання уповноваженою посадовою особою). За попередніми даними, сьогодні, 27 квітня, йому вручать підозру та оберуть запобіжний захід.

Як повідомляють джерела OBOZREVATEL, у чиновника нібито є хронічні захворювання. Затриманому поліцією заступнику голови Київської міської державної адміністрації Володимиру Слончаку в ізолятор тимчасового тримання викликали швидку допомогу.

 

Водночас, голова Київської міської держадміністрації очільник столиці Віталій Кличко заявив, що звільнив свого заступника Володимира Слончака.

 

Він вибачився за не гідну поведінку заступника голови КМДА

 

"Хочу повідомити, що я звільнив заступника голови КМДА Володимира Слончака. Думаю, ви бачили в новинах, що відбулося вчора пізно ввечері. Я не дозволю дискредитувати міську владу – в першу чергу тим, хто її представляє...Я не раз говорив, що нікого покривати не буду. Володимир Слончак повинен відповідати за свої вчинки за законом як і кожен громадянин України", - сказав Кличко на онлайн-брифінгу

 

Як повідомляла УМ, ввечері 26 квітня у Києві за незначне порушення правил дорожнього руху, під час якого ситуація перейшла в конфлікт з бійкою, затримали заступника голови КМДА Володимира Слончака.