На Луганщині загинув вояк ЗСУ під час обстрілу з гранатометів

12:48, 12.04.2020
На Луганщині загинув вояк ЗСУ під час обстрілу з гранатометів

Бойові побратими загиблого бійця ЗСУ обіцяють, що підступні дії окупантів не залишаться безкарними.

Один український воїн загинув і ще один отримав бойове ураження внаслідок підступного ворожого обстрілу позицій ЗСУ з протитанкових гранатометів на Луганщині у світлий день Вербної неділі.

 

Про це інформує «Україна молода», з посиланням на дані штабу ООС у неділю.

 

«Незважаючи на велике християнське свято – Вербну неділю, ворог відкрив вогонь з ручних протитанкових гранатометів по позиціях підрозділів Об’єднаних сил, що на Луганщині. На жаль, внаслідок обстрілу Україна втратила одного свого мужнього захисника, ще один воїн отримав бойове ураження», - повідомили у штабі.

 

Командування об'єднаних сил висловлює глибокі співчуття рідним та близьким загиблого героя.

 

У пресцентрі ООС заявили, що такі підступні дії окупантів не залишаться безкарними. За свої злочині дії ворог понесе заслужене покарання.

 

Як повідомляла, «УМ», 11 квітня президент Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ на ділянці розведення сил і засобів сторін № 3 «Петрівське» на Донеччині. Там він зробив висновок, що розведення сил і засобів допомогло зменшити кількість обстрілів у зоні ООС і вирішив продовжити роботу над узгодженням нових ділянок розведення сил.

 

Три доби тому, 9 квітня, солдат бригади «Холодний Яр» Олексій Купріков з позивним «Лєший» загинув під час ворожого обстрілу позицій ЗСУ на околицях селища Кримське Новоайдарського району Луганщини.