На Донеччині підстрелили сімох окупантів

12:01, 12.04.2020
На Донеччині підстрелили сімох окупантів

Ворог не припиняє обстріли позицій ЗСУ. (Фото штабу ООС)

Щонайменше вісім разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ російські найманці на Донбасі протягом минулої суботи. Внаслідок цього, поранення отримали троє захисників України.

 

Про це інформує «Україна молода», з посиланням на дані штабу ООС у неділю.

 

«11 квітня противник застосував проти наших воїнів заборонені до розміщення на лінії зіткнення артилерійські системи калібру 122 мм, міномети калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю», - зазначають у штабі.

 

Обстріли велись на Донеччині - біля Славного, Широкиного, Пісків, Новотошківського та Новозванівки.

 

«За даними розвідки, 11 квітня наші воїни вогнем у відповідь поранили сімох найманців Російської Федерації», – повідомили у штабі ООС.

 

Зазначається, що із початку поточної доби російські окупаційні війська вели вогонь із ручних протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру.

 

Як повідомляла, «УМ», 11 квітня президент Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ на ділянці розведення сил і засобів сторін № 3 «Петрівське» на Донеччині. Там він зробив висновок, що розведення сил і засобів допомогло зменшити кількість обстрілів у зоні ООС і вирішив продовжити роботу над узгодженням нових ділянок розведення сил.