У Вінниці обмежили в’їзди у місто

21:24, 28.03.2020
У Вінниці обмежили в’їзди у місто

Водії можуть в’їхати у Вінницю лише з київського, немирівського та хмельницького напрямків. (Фото поліції Вінницької області)

В’їзди в обласний центр, в рамках протидії поширенню корона вірусу, обмежено у Вінниці у суботу, 28 листопада о 20:00.

 

Про це повідомляє поліція Вінницької області.

 

«Сьогодні, 28 березня, з 20.00 год обмежені в’їзди в м. Вінницю. Водіям в’їхати у місто можна буде з київського, немирівського та хмельницького напрямків», - йдеться в повідомленні.

 

Зазначається, що на в’їздах в обласний центр розміщено карантинні пости, на яких робитимуть скринінг температури водіям та пасажирам та дезінфекцію транспортних засобів.

 

Поліція просить громадян з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, пов’язаних з карантинними заходами, обмежити своє пересування та залишатися вдома і не виходити без нагальної потреби.

 

Зазначимо, що на Вінниччині станом на 19:00 28 березня Covid-19 лабораторно підтвердили у 23 пацієнтів, з них 18 – жителі Вінниці. Серед пацієнтів з коронавірусом - 2 дітей.

 

Як повідомляла «УМ», найгірша ситуація із протидією поширенню коронавірусу у Монастириському районі Тернопільщини, де інфіковано 36 людей (21 з яких є медиком).