На Дніпропетровщині внаслідок ДТП з автобусом загинули 2 людини

19:59, 27.12.2019
На Дніпропетровщині внаслідок ДТП з автобусом загинули 2 людини

На автодорозі між с. Вільне та м. Новомосковськом у Дніпропетровській області внаслідок зіткнення рейсового автобуса та легковика загинули двоє людей, ще одна — госпіталізована.


Про це повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

 

Внаслідок зіткнення загинули водійка автомобіля Opel 1994 року народження та її пасажирка 1996 року народження. Пасажирка автобусу — дівчина 2005 року народження, з легкими травмами госпіталізована до лікарні.

 

 

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 грудня о 14:50 на автодорозі між с. Вільне та м. Новомосковськом. Попередньо встановлено, що водійка автомобіля «Опель» не впоралася з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху та допустила зіткнення з автобусом. На момент ДТП в салоні автобусу, який рухався за маршрутом Казначеївка – Новомосковськ, перебувало 10 пасажирів та водій", -  йдеться в повідомленні.

 

Зараз на місці події працюють поліцейські. Всі обставини аварії встановлюються. Відомості за даним фактом будуть внесені до ЄРДР за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).