В окупованій Керчі від побиття помер батько студента Рослякова, котрий нібито самостійно влаштував масштабний теракт у коледжі

17:41, 15.12.2019
В окупованій Керчі від побиття помер батько студента Рослякова, котрий нібито самостійно влаштував масштабний теракт у коледжі

Не стало Ігоря Рослякова, батька Владислава Рослякова, який влаштував трагедію в Керченському коледжі.

 

Джерело у силових органах залежної від Кремля газети "Комсомольська правда - Крим" повідомляє, що чоловіка пограбували, а після цього - побили, передає Еспресо.TV з посиланням на КримРеалії.

 

"Це (смерть - ред.) - наслідок травми, отриманої під час пограбування. У нього тоді забрали пенсію і по голові сильно дали",- зазначається у матеріалі.

 

Зі слів сусідки загиблого, до Ігоря Рослякова в будинок вдерся п'яний родич однієї з жертв його сина. Внаслідок цього батько потрапив до лікарні з черепно-мозковою травмою і за місяць, 24 жовтня, він помер.

 

Російський телеканал НТВ з посиланням на власні джерела повідомляє, що Рослякова-старшого було ушпиталено ще восени.

 

"У вересні 53-річного чоловіка побили і пограбували, він отримав важку травму голови... У чоловіка були серйозні проблеми зі здоров'ям і психікою - він серйозно "здав" після того, що накоїв його син", - повідомляє канал.

 

Ця інформація також опублікована в Telegram-каналі Mash.

 

"У вересні цього року 53-річного чоловіка (Ігоря Рослякова - ред.) побили і пограбували. Підозрюваних затримали, за ґрати потрапив один із нападників (на другого чоловік не став писати заяву). Росляков потрапив до лікарні з черепно-мозковою травмою. За місяць (24 жовтня) він помер".

 

Деталі події розповіла його мати Галина Рослякова (бабуся Владислава Рослякова)

 

"Я викликала поліцію, вони приїздили, слідчі тут були. Бутова судили, був суд, Бутов забрав 10 тисяч, пенсію Ігоря. Бутов грабував, а інший побив Ігоря. Але він вже був хворий. З травмами. Стреси останнім часом, з психікою ненормально було у нього. Ще до цього, він сильно схуд, вагу втратив. Влітку в гастро лежав, потім у нього кровотеча шлункова відкрилася", - цитує Telegram-канал Галину Рослякову.

 

ЧИТЙТЕ ТАКОЖ: Керченський стрілець Владислав Росляков готувався до бійні понад півтора року

 

Як повідомляла УМ, що 17 жовтня студент четвертого курсу Владислав Росляков влаштував стрілянину й підірвав бомбу

 

За версією Слідкому Росії, напад влаштував студент 4-го курсу, 18-річний Владислав Росляков, який потім "наклав на себе руки".

 

Російська влада міста повідомила, що внаслідок трагедії загинула 21 особа.  Згідно з офіційною версією російських ЗМІ, вбивця «застрелився» в бібліотеці коледжу, але, знову ж таки, незалежні експерти стверджують, що хлопцю хтось допоміг померти.