Під Офісом президента облаштовують ковзанку

14:05, 12.12.2019
Під Офісом президента облаштовують ковзанку

На подвір’ї перед входом до Офісу президента України монтують новорічну ковзанку.

 

По це повідомляє "5 канал".

 

Матеріали для облаштування ковзанки на Банкову привезли пізно увечері. Вночі поставили огорожу, на якій розмістили повідомлення про ковзанку.

 
Просто під Офісом президента готують ковзанку
"5 КАНАЛ"

Ковзанку розташували практично перед входом до офісу президента, де нещодавно проводили акції активісти.

 

За даними "5 каналу", ковзанку площею 12 на 24 метри будуть встановлювати 12 днів.

 

А за повідомленням ТСН, ковзанка буде розміром 12х28 метрів, тобто загалом близько 300 квадратних метрів льодового покриття. Відкрити її планують напередодні Нового року – 28-29 грудня, однак все залежить від погодних умов. Працюватиме вона до 19 січня.

 

Катання на ковзанці буде безкоштовним, однак оренди ковзанів поруч не передбачено.

Генеральний директор Національного комплексу "Експоцентр України" (ВДНГ) Євген Мушкін заявив ТСН, що ковзанка будується для популяризації проєкту "Зимова країна на ВДНГ", а також інших проєктів "Експоцентру", а всі виручені кошти від яких йдуть на відновлення державного ВДНГ.

 

"У нас була розмова із керівником ДУС (Державне управління справами – ред.) щодо такого соціального проєкту в центрі Києва. Ми отримали згоду зробити це просто перед Офісом Президента",- сказав Мушкін.

На Банковій заллють ковзанку
На Банковій заллють ковзанку
"5 КАНАЛ"

Президент Володимир Зеленський після інавгурації відкрив для проходу вулицю Банкову, де працює Офіс президента. З жовтня активісти приходять туди з акціями.

Як повідомляла УМ, 8 грудня під Офісом президента почали акцію "Варта на Банковій", встановили намети. Їх згорнули лише після завершення зустрічі лідерів "нормандського формату" в Парижі, заявивши, що Зеленський не перейшов "червоні лінії", які б зашкодили Україні.