Вбивство сина депутата: підозрюваним менше 20 років

16:34, 02.12.2019
Вбивство сина депутата: підозрюваним менше 20 років

(REUTERS)

Підозрювані у вбивстві хлопчика у центрі Києва - це чоловіки 18 та 19 років. Один є уродженцем Західної України, інший - Центральної.

 

Про це на брифінгу повідомив заступник голови Національної поліції Андрій Крищенко.

 

"Затримано дві особи 18-19 років. Одна з основних версій - фінансово-господарська діяльність громадянина", - зазначив пан Крищенко.

 

Також в поліції повідомили, що вогонь по автомобілю депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва вівся з будинку, а не з іншої машини.

 

У будинку, з якого стріляли, знайшли коробку, яку там підставили під гільзу. Постріл здійснювався з карабіна калібру 7,62.

 

"Зброю відправлять на експертизу, вилучили низку речових доказів, фальшиві документи", - повідомив голова поліції Києва Андрій Крищенко.

 

Слідство розглядає три версії вбивства дитини: фінансово-економічна діяльність його батька, сімейно-побутові проблеми або минула і нинішня діяльність батька загиблого.

 

Після злочину В'ячеслава Соболєва взяли під охорону поліції. В автомобілі в момент стрілянини, крім дитини, перебували його батьки і ще одна родичка.

 

Як повідомляла УМ, у Києві правоохоронці затримали підозрюваних у замаху на депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва та вбивстві його дитини.

 

У центрі столиці зловмисник, який стріляв у автомобіль — влучив у трирічного хлопчика, який перебував у салоні. За кермом авто був депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв. Від отриманого вогнепального поранення дитина померла у кареті “швидкої” дорогою до лікарні.