«Трускавець-2»: Корнієнко анонсував нові тренінги для «Слуг народу»

19:17, 22.11.2019
«Трускавець-2»: Корнієнко анонсував нові тренінги для «Слуг народу»

Тренінг для депутатів від партії «Слуга народу» у Трускавці, 29 липня 2019 року (фото Радіо Свобода)

В кінці січня 2020 року партія Слуга народу планує провести повторну «школу депутата» для народних депутатів від політсили у Верховній Раді.

 

Про це в інтерв'ю Радіо НВ розповів голова СН і перший заступник голови однойменної парламентської фракції Олександр Корнієнко.

 

Одна з тем тренінгу буде присвячена цифровій грамотності на тлі скандалу з листуванням нардепів від Слуги народу з пранкером Джокером.

 

«У нас вже є кілька партнерів, які готові, коли трошки стихне цей наш весь процес, у нас є ідея зробити „Трускавець-2“ десь між сесіями — можливо, в кінці січня. І ми обов’язково туди включимо цей пункт [цифрової грамотності] і пункт про декларування», — повідомив Корнієнко.

 

Читайте також: Тижневе навчання у Трускавці: чого навчилися «слуги народу» та чи всі відвідували недешеві заняття

 

В кінці липня 2019 року партія Слуга народу провела однотижневу «школу депутата» для своїх представників, обраних до Верховної Ради, за основу якої було взято Гарвардський курс викладання для дорослих.

 

Для проведення інтенсиву був обраний найдорожчий готель Трускавця Rixos Prykarpattya. Згідно з нещодавно опублікованим звітом партії Слуга народу, курси обійшлися їй у 11,2 мільйона гривень.