Арахамія: «бажаю всім приватним особам мати такі статки, як у пана Дубінського»

15:15, 12.11.2019
Арахамія: «бажаю всім приватним особам мати такі статки, як у пана Дубінського»

Глава фракції "Слуги народу" Давид Арахамія заявив, що розслідування журналістів проекту Bihus.info про багатство народного депутата Олександра Дубінського не містить матеріалів для корупційного розслідування.

 

Про це Арахамія заявив під час спілкування з журналістами.

 

"Він не був держслужбовцем ніколи. Хто може тоді розслідувати? Я взагалі не зрозумів суті розслідування: це був сюжет про заздрість? Як це назвати? Якби це був держслужбовець-корупціонер, він нажив, у нього була б маленька зарплата, а такі статки - потрібно робити розслідування і розбиратися. Якщо це приватна особа, то я бажаю всім приватним особам мати такі статки, як у пана Дубінського, його мами і всіх родичів", - сказав він.

.

Відповідаючи на питання журналістів щодо неспівмірності заробітної плати Дубинського-журналіста і розмірів його статків, Арахамія сказав, що це повинен коментувати Дубінський, додавши, що говорити про розслідування недоречно.

 

Як повідомляла УМ. у своєму розслідуванні "Наші Гроші" на Bihus.Info розповіли, що нардеп з фракції "Слуга народу", ексжурналіст Олександр Дубінський, його дружина і його мати володіють 24-ма квартирами загальною площею 2000 квадратних метрів, земельними ділянками площею 70 соток і 17 автомобілями. Загальна вартість майна становить 2,5 мільйона доларів.