Дмитро Разумков склав повноваження лідера партії «Слуга народу»

13:18, 10.11.2019
Дмитро Разумков склав повноваження лідера партії «Слуга народу»

Дмитро Разумков (фото: facebook.com / Слуга народу)

Лідер партії "Слуга народу", голова  Верховної Ради Дмитро Разумков склав свої повноваження в ході з'їзду партії, що проходить 10 листопада у Києві. 
 
Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".
 
Рішення Разумкова про відставку з посади лідера партії підтримали учасники з'їзду.
 
Під час виступу на з'їзді Разумков нагадав, що "Слуга Народу" є найбільшою фракцією в історії українського парламентаризму, повідомляє прес-служба партії. 
 
"Я дуже часто говорю, що раніше такого не було. Ми повинні продовжувати цей тренд. Наступним викликом стануть місцеві вибори. Нам потрібно створити структуру, регіональні представництва, налагодити комунікації з виборцями. Щоб і на місцевих виборах ми змогли сказати, що такого раніше ще не було", - зазначив Дмитро Разумков.
 
Як відомо, 10 листопада в Києві проходить з'їзд партії "Слуга народу", в ході якого буде обрано нового лідера партії замість Разумкова.
 
За словами лідера фракції "Слуги народу" у ВР Давида Арахамії, партію очолить Олександр Корнієнко.
 
"У нас немає там (на з'їзді, - ред.) ніяких сюрпризів. У нас більш-менш є безальтернативний кандидат Олександр Корнієнко. Думаю, усі його підтримають", - сказав Арахамія журналістам у неділю в Києві перед початком з'їзду.
 
Арахамія також повідомив, що прибуття президента України Володимира Зеленського на з'їзд партії "Слуга народу" не очікується. 
 
Нагадаємо, раніше голова Верховної Ради Дмитро Разумков спростував твердження про те, ніби фракція партії "Слуга народу" розвалюється.