У Києві на ринку стався вибух гранати

11:18, 25.10.2019
У Києві на ринку стався вибух гранати

(фото: Нацполіція)

У ніч на п'ятницю невідомий кинув гранату "Ф-1" на ринку по вулиці Теодора Драйзера в Києві, у результаті чого постраждали кілька кіосків.
 
Про це повідомляє поліція Києва.
 
"О 1:15 до Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про вибух на ринку на вулиці Теодора Драйзера. Внаслідок події ніхто не постраждав. Проте пошкоджено фасади кількох торгівельних павільйонів", - йдеться в повідомленні. 
 
Камери відеоспостереження зафіксували, що невідомий, проходячи поміж торгівельних кіосків, кинув невідомий предмет, який одразу вибухнув. Після цього зловмисник втік.
 
Правоохоронці на місці події вилучили залишки вибухівки, які відправили на експертне дослідження. За попередньою інформацією, це - фрагменти гранати "Ф-1".
 
За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна ) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.
 
Поліція розшукує зловмисника.
 
Нагадаємо, 22 жовтня від вибуху на вулиці Пушкінській у центрі Києва загинули учасник АТО Віктор Дегтярьов "Сенсей" та охоронець офісної будівлі Михайло Микитин.