У Коцюбинському вкрали немовля – поліція оголосила «перехоплення»

14:10, 23.10.2019
У Коцюбинському вкрали немовля – поліція оголосила «перехоплення»

У Коцюбинському Київської області жінка викрала немовля  у матері та повезла 3-місячного хлопчика на авто в невідомому напрямку. 

 

Про це повідомила поліція Київської області.

 

Введено план-перехоплення, щоб зупинити зловмисницю.

 

 "Одинока мати напередодні познайомилася із, нібито, волонтерами, які запропонували обміняти дитячі речі. Не вбачаючи небезпеки, жінка дала потримати дитину зловмисниці, яка раптово схопила хлопчика і втікала на легковику срібного кольору",- сказано в повідомленні.

 

За даними правоохоронців, "викрадачка із чорним волоссям, в окулярах, була одягнена у жилетку синього кольору і джинси".

 

"Якщо вам стала відома інформація щодо можливого місцеперебування розшукуваної, просимо негайно повідомляти за телефоном 102", – закликає поліція.

 

Волонтерка Женя Михайленко пише у Facebook, що жінка отримала контакти матері у вайбер-групі для допомоги мамам.

 

"Сьогодні вранці приїхала і вони пішли з мамою малюка Оленою і з дитиною на пошту. Мама довірливо залишила малюка жінці і зайшла на пошту, коли вийшла жінки з малюком не виявилося… Зараз батьки оббігають камери, поліцію викликали".

 

За її словами, прикмети викрадачки такі: років 25, чорне волосся, веснянки, окуляри для зору чорні, приїхала на сріблястому Ланосі.

 

Малюк був одягнений у різнокольоровий комбінезон і коричневу в'язану шапку.

Вкрали дитину на Доковській 5б в смт Коцюбинське