Офіс Зеленського вимагає від «Слуг народу» пройти детектор брехні

10:35, 22.10.2019
Офіс Зеленського вимагає від «Слуг народу» пройти детектор брехні

Народний депутат від партії "Слуга народу", заступник голови фінансового комітету Ради Олександр Дубинський повідомив, що в Офісі президента вимагають пройти детектор брехні всім представникам СН у фінансовому комітеті парламенту.

 

Про це Дубинський написав у своєму фейсбуці.

 

"Спілкувався з керівництвом партії СН, і з'ясував, що Офіс президента дійсно наполягає на тому, щоб всі депутати партії в фінансовому комітеті Ради пройшли детектор брехні. Причина - звернення до ОП декількох депутатів, яким не сподобалося (!) голосування членів комітету, де було прийнято рішення про знищення монополії на оціночну діяльність т.зв. «майданчиків Яценка» + демонополізації ринку держзакупівель через систему Prozorro, а також зниження цін на участь в торгах + забезпечення прозорої роботи СЕТАМ /АРМА", - написав нардеп.

 

Дубинський заявив, що готовий пройти дослідження на детекторі про те, "чи отримував я гроші за голосування щодо майданчиків оцінювачів та прозорро", але натомість запропонував, щоб співробітники Офісу президента пройшли поліграф.

 

"Однак, якщо вже хтось бере на себе сміливість висувати такі звинувачення, вважаю, що детектор брехні повинні пройти і співробітники Офісу президента (!), і депутати - які перебувають серед авторів найскандальніших і сумнівних законопроєктів цього скликання (що викликали в залі підозри в можливій корупції)", - додав заступник голови фінансового комітету.

 

Дубинський привів список всіх, на його думку, "скандальних і сумнівних законопроєктів цього скликання" і їх авторів.

 

Як повідомляла УМ,раніше Дубінський розкритикував Зеленського  за спільне фото з главою Національного банку України Яковом Смолієм та та його заступницею Катериною Рожковою