«Слуга народу» Дубінський розкритикував Зеленського

10:42, 03.10.2019
«Слуга народу» Дубінський розкритикував Зеленського

Олександр Дубінський (Фото зі сторінки «Фейсбук».)

Народний депутата з фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський розкритикував президента Володимира Зеленського за спільне фото з главою Національного банку України Яковом Смолієм та  та його заступницею Катериною Рожковою.

 

Про це Дубінський написав у Facebook. 

 

На фото поруч з президентом і керівниками НБУ також стоять прем'єр-міністр Олексій Гончарук та голова Офісу президента Андрій Богдан.
 

«Глава Нацбанку Смолій - три кримінальні справи. Перший заступник голови НБУ Рожкова – п’ять кримінальних справ. Ну, не знаю, пацани ...», - зазначив Дубінський.

 





Як повідомлялось, виконуючий обов’язки голови Національного банку України Які Смолій був призначений на посаду голови НБУ на засіданні Верховної Ради 15 березня.

 

Національне антикорупційне бюро має намір допитати голову Національного банку Якова Смолія у справі про недекларування майна. 
 

Раніше НАБУ відкрило справу за фактом не декларування Смолієм майна на 18 млн гривень.



Нагадаємо, нардеп від "Батьківщини" Юрій Савчук у кінці травня подав позов до Окружного адміністративного суду міста Києва з вимогою заборонити Рожковій працювати в НБУ.

 
А вже в червні Баришівський райсуд заборонив Рожковій виконувати свої повноваження.
 
 
У Нацбанку заявили, що підстава для звільнення заступника голови Національного банку "за рішенням суду" чинним законодавством не передбачена.