Руслана Писанка зазнала нападу ромів на вокзалі в Києві

15:12, 15.10.2019
Руслана Писанка зазнала нападу ромів на вокзалі в Києві

Телеведуча Руслана Писанка заявила, що в Києві на Центральному залізничному вокзалі на неї напали і спробували пограбувати.
 
За її словами, це була група з 5-х ромів.
 
Інцидент стався сьогодні о 6:45 вранці. 
 
"Я ухилилася і впала прямо на проїжджу частину. Розбитий лікоть, садна, розірваний пуховик. Вони йшли групою за мною, ніби приклеїлися, потрапляючи в резонанс, відкрили рюкзак на ходу. Останню фазу я випадково відчула, різко розвернулася, а за мною 5 осіб орудують. Через різкий поворот всім корпусом втратила рівновагу і проїхалася по асфальту. З відкритої сумки випало все, але грабіжники нічого не забрали, в цей час їх вже виховував мій чоловік", - розповіла Руслана Писанка у Фейсбуку.
 
Вона також закликала ромів "не ганьбити націю".
 
Водночас українська актриса Ольга Сумьска також заявила, що потрапляла в подібну ситуацію на вокзалі в Києві. Вона звинуватила владу в безладі на залізничному вокзалі, а поліцію - в  бездіяльності.
 
"Люди не можуть спокійно дійти з потягу до таксі і метро,бо на них нападають сім’ї циган. Абсолютно відверто і нахабно! Раніше вони полювали по два-три, зараз вже виходять на діло родинами, оточують людину і роблять свою справу. Ніхто! з поліції за цим не слідкує, не захищає людей від нападів представників ромів!", - написала вона у Фейсбуку.
 
Як повідомляла "УМ", раніше з відділення поліції втік небезпечний злочинець.