Зеленський заявляє, що «Слуг народу» шантажують у Верховній Раді

16:48, 10.10.2019
Зеленський заявляє, що «Слуг народу» шантажують у Верховній Раді

Президент Володимир Зеленський повідомив, що всередині Верховної Ради опоненти "Слуги народу" намагаються впливати на депутатів монобільшості, щоб ті не голосували за деякі закони.

 

Про це Зеленський заявив під час зустрічі із журналістами на фудмаркеті в Києві.

 

"Вони дуже боляче в цілому ставляться і бояться будь-яких законопроектів, які пов’язані саме з депутатами. Друге, там деяких людей просто не було на голосуванні. Третє, немає групи впливу будь-якого олігарха у партії "Слуга народу". Є досвідчені парламентарі в інших партіях, які щодня займаються тільки одним – впливом: емоційним, грошовим та будь-яким іншим…  "- сказав президент.

 

Він також додав, що опоненти хочуть розколоти партію "Слуга народу".

 

"І роблять у деяких питаннях, наприклад, коли вони не проголосували за один із законів, після цього проголосували, тому що ми зустрілися, я почав говорити з депутатами, всі почали їм пояснювати. Що зробили. Зранку приїхали ті люди, ходили по Верховній Раді. Відправляють різними віджетами. Вони там обмінялися телефонами. Відправляють СМС: "Завтра вашу тьощу посадят", - пишуть вони їм СМС, - "якщо ви зараз проголосуєте". Тобто вони користуються недосвідченістю деяких депутатів партії "Слуга народу" і це інформаційна політика всередині Верховної Ради. Знімаються навіть офіси біля офісу партії "Слуга народу". Вони побачили, що хтось слабкий і його використовують", - підсумував Зеленський.

 

Як повідомляла УМ, Зеленський пригрозив розпустити партію "Слуга народу", якщо вони будуть сваритися між собою