Масове отруєння в Мукачево: троє дітей в реанімації

21:53, 13.09.2019
Масове отруєння в Мукачево: троє дітей в реанімації

До Закарпатської дитячої обласної лікарні поступило семеро учнів школи №10 міста Мукачево з отруєнням невідомою речовиною, троє у важкому стані.

 

Передбачається, що на перерві в будівлі школи розпорошили газ із балончика. Постраждали діти у віці 11−12 років, всі вони навчаються в 6 класі, повідомляє Закарпатський обласний центр здоров’я та Мукачівський відділ поліції.

 

За попередньою інформацією, вони дістали опіки верхніх дихальних шляхів. Троє школярів непритомніли, тому їх доставили до реанімації. Але наразі, згідно з повідомленням медиків, їхній стан стабілізувався.

 

«Сьогодні, 13 вересня, до Закарпатської обласної дитячої лікарні поступило семеро дітей з отруєнням невідомою речовиною — усі учні школи №10 в Мукачево. Троє з них — у важкому стані, поступили із втратою свідомості, судомами. Інші діти, яких привезли одразу, мають отруєння середньої важкості, вони скаржаться на сильний головний біль та нудоту. Наразі усі діти у свідомості, стан їхній більш-менш стабільний», — розповів головний лікар Закарпатської обласної дитячої лікарні Роман Шніцер.

 

Причину й обставини різкого погіршення здоров’я дітей зараз з’ясовують співробітники правоохоронних органів.

 

Як повідомляла УМ, у Черкаській інфекційній лікарні перебувають 15 хворих, серед яких двоє дітей, з гострою кишковою інфекцією, які отруїлися млинцями із супермаркету