Відомий критик Нацбанку Дубінський стане заступником голови комітету ВР щодо банків і фінансових ринків

12:21, 28.08.2019
Відомий критик Нацбанку Дубінський стане заступником голови комітету ВР щодо банків і фінансових ринків

Олександр Дубінський, що починав на початку 2000-х роботу в ЗМІ фінансовим журналістом та обраний до ВР у мажоритарному окрузі в Київській області від партії "Слуга народу", стане заступником об'єднаного комітету з питань фінансів, податкової та митної політики.

 

"Можу тепер офіційно повідомити, що займатиму позицію заступника голови фінансового комітету ВР. Спеціалізація - банки та фінансові ринки", - написав він на своїй сторінці у Facebook у вівторок.

 

Дубинський, який останнім часом був продюсером програм "Секретні матеріали", "Українські сенсації" та ведучим програми "Гроші" на телеканалі "1+1", а також активно веде власні блоги, відомий своєю критичною позицією стосовно керівництва Національного банку України та Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

 

У Верховній Раді IX скликання комітети з питань фінансової політики та банківської діяльності й з питань податкової та митної політики будуть об'єднані в один комітет з питань фінансів, податкової та митної політики.

 

Очолить його народний депутат від "Слуги народу" Данило Гетманцев, а всього у складі комітету буде 31 депутат. 

 

Як повідомляла УМ, партія «Слуга народу» хоче очолити 21 комітет у Верховній Раді.

 

Раніше на засіданні Підготовчої групи у Верховній Раді 9-го скликання депутати визначилися з кількістю та назвами комітетів.

 

Лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков дорікнув майбутнім народним депутатам за свавілля.

 

  •