В Батурині проходить грандіозний концерт до Дня Прапора України

19:52, 23.08.2019
В Батурині проходить грандіозний концерт до Дня Прапора України

В День Прапора України в славетному Батурині проходить грандіозний концерт за участю відомих гуртів та виконавців.

 

Канал UA: ЧЕРНІГІВ транслює концерт НАЖИВО

 

В самому серці Гетьманщини відзначають дві значимі дати в історії Батурина та нашої держави: 350-ї річниці заснування гетьманської резиденції у Батурині та 10-ї річниці з дня відкриття для відвідування єдиного гетьманського палацу на теренах України після реставрації 2003–2009 рр.

 

Відреставрований палац гетьмана України Кирила Розумовського є прикладом повернення із забуття не лише споруди, а й цілої епохи, є переконливим аналогом відродження історії нашої держави і вже десять років є предметом гордості для кожного, хто тут працює і кожного, хто відвідує Батурин.

 

В концерті беруть участь популярні українські гурти та виконавці: "Антитіла", "Ot Vinta", Христина Соловій. Ведучий заходу – Сергій Притула.

 

Вхід на концерт – вільний.

 

Творчий задум концерту покликаний розкрити головний меседж: Батурин – це серце Гетьманщини! Батурин дає розуміння України, її величі та її трагедій, стверджує її здатність до відродження.

 

Це місто стало Феніксом новітньої історії. Відродившись із попелу, невеличке селище з української глибинки стало Меккою внутрішнього туризму.