"Йди звідси, окупант бісів" - українець поскандалив із російським журналістом (ВІДЕО)

14:29, 05.08.2019
"Йди звідси, окупант бісів" - українець поскандалив із російським журналістом (ВІДЕО)

На Донбасі між українським переселенцем і російським журналістом Олександром Сладковим виникла суперечка щодо статусу мосту на лінії розмежування у Станиці Луганській.

Відео інциденту потрапило до мережі. На кадрах можна бачити, як кореспондент ВГТРК доводить, що це "нейтральна територія". На що українець відповів, що це частина України і росіяни не повинні тут бути.

Далі суперечка пішла у бік інтерпретації Мінських угод, українця назвали провокатором. Тоді він залишив російську знімальну групу, відповівши: "Та йди ти звідси, окупант бісів".

За інформацією блогера Necro Mancer, українець на відео - переселенець із Луганська Михайло Шевченко, який зараз працює в Станично-Луганській держрайадміністрації начальником відділу взаємодії з громадськістю та ЗМІ.

 

 

На ділянці розведення у Станиці Луганській спостерігачі ОБСЄ бачили групу з розмінування у супроводі трьох бойовиків із нарукавними пов'язками з написом "Спільний центр із контролю та координації". Вони обстежували територію щупами і сокирами рубали чагарники у південному напрямку до річки Сіверський Донець.

 

Сапери ДСНС виконували роботи з металошукачами і щупами.

 

Під час проведення робіт із розмінування на ділянці розведення пішоходи весь час продовжували перетинати міст. Також, за спостереженнями Місії, між контрольним пунктом в'їзду-виїзду та зруйнованою частиною мосту продовжував курсувати маршрутний автобус.

 

Як повідомляла УМ, розмінування мосту та прилеглих територій у Станиці Луганській не розпочалося через відсутність гарантій безпеки з боку російських окупантів