Богдан Дубневич визнав поразку: «Голос» виграє на окрузі у Львові

11:11, 23.07.2019
Богдан Дубневич визнав поразку: «Голос» виграє на окрузі у Львові

Галина Васильченко, Богдан Дубневич

На окрузі №118 у Львові кандидатка від партії "Голос" Галина Васильченко перемагає у самовисуванця, народного депутата 8-го скликання Богдана Дубневича.
 
Наразі на окрузі пораховано 99.28% голосів. Лишилося прийняти результати кількох львівських дільниць, на яких соціологи віддавали більшість Васильченко.
 
"Сьогодні такий шанс (наведення порядку на окрузі, - ред.) випав моєму конкуренту", - визнав Богдан Дубневич перемогу Васильченко.
 
Як відомо, раніше лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук поскаржився, що за даними екзит-полу в 118-му окрузі з відривом у понад 13% перемагає Васильченко, проте сайт ЦВК показував Дубневича.
 
За даними "Голосу", дільниці, де перемагав Дубневич, першими передавали дані до окружних комісій, у той час, коли дані з дільниць, де перемагала Васильченко, не приймали і відправляли на доопрацювання або уточнення.
 
Вакарчук звернувся до правоохоронних органів.
 
Зазначимо, НАБУ та Служба безпеки України розслідує кілька кримінальних справ, у яких фігурують посадові особи "Укрзалізниці" і компанії братів Дубневичів, зокрема щодо розкрадання газу на суму понад 1,4 мільярда гривень.
 
Як повідомляла "УМ", мільярдер Костянтин Жеваго програє вибори "Слузі народу" Олексію Мовчану на Полтавщині.