Кандидат в депутати від «Свободи» поранений ножем: звинувачує конкурента

14:41, 14.07.2019
Кандидат в депутати від «Свободи» поранений ножем: звинувачує конкурента

Кандидат у народні депутати від ВО "Свобода" по округу №192 в Хмельницькій області Назарій Чепко заявив про напад на себе в ніч на суботу.
 
Він написав у Facebook, що отримав ножове поранення в груди.
 
Водночас у нападі він звинуватив конкурента по округу, народного депутата Олександра Герегу.
 
"Сьогодні вночі екс-регіонал - Герега намагався мене вбити за опубліковану мною правду про нього", - написав Чепко.
 
Пізніше він додав, що дав пояснення СБУ про напад.
 

У коментарі "ОПОРІ" Чепко зазначив, що зловмисник без слів цілився йому ножем в серце, однак удар вдалося відбити, тому обійшлося без серйозних наслідків. Особа свого кривдника кандидат не бачив.
 
Напад він пов'язує з поширенням газет і листівок про Герегу.
 
"Ми видали і газету, і листівку. Після чого нам передавали, що судити будуть... Вчора ми роздали листівку, в якій опублікували розслідування програми Схеми, після чого до мого товариша, який займається агітацією в Ярмолинцях, підійшов невідомий чоловік віком 25 -30 років і запитав, чи він підтримує Чепка Назара. На ствердну відповідь незнайомець сказав: "Ну, дивись, щоб тобі не загнали тепер в око ніж" ... і сталося це після листівок, які дали дуже хороший ефект", - сказав кандидат.
 
 
Як повідомили омбудсмену щодо захисту виборчих прав громадянської мережі "ОПОРА" в Хмельницькій області Володимиру Гарієвському представники обласного управління поліції, правоохоронці взяли у Чепка пояснення, від проходження судово-медичної експертизи кандидат відмовився.
 
Водночас у штабі Гереги заперечують звинувачення Чепка.
 
На прохання "ОПОРИ" про коментарі щодо звинувачень, які висунув Чепко, в штабі Гереги надали відео, в якому представник кандидата Валерій Парамей зазначає:
 
"Необґрунтовані звинувачення в політичних опонентів - найпоширеніший спосіб брудної агітації. Тому сприймаємо заяву кандидата в народні депутати Назарія Чепка про напад на нього спробою дискредитувати свого політичного конкурента на виборчому окрузі".
 
Як відомо, Олександр Герега був народним депутатом VII скликання від Партії регіонів і VIII скликання (позафракційний). Співвласник мережі гіпермаркетів "Епіцентр", "Нова Лінія".