Климпуш-Цинцадзе: ПАРЄ відкрила «скриню Пандори» заради грошей Росії

11:04, 25.06.2019
Климпуш-Цинцадзе: ПАРЄ відкрила «скриню Пандори» заради грошей Росії

Парламентська Асамблея Ради Європи, повернувши російську делегацію до сесійної зали Асамблеї з відновленням усіх прав, відкрила скриню Пандори.

 

Про це написала віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе на своїй сторінці у Facebook.

 

"ПАРЄ відкрила скриню Пандори - заради грошового внеску Росії, під прикриттям боротьби за право простих росіян звертатися до ЄСПЛ, рішення якого ерефія і так не виконує, повернули право голосу делегації з Мордору", - написала вона.

 

За словами Климпуш-Цинцадзе, тепер пленарні сесії ПАРЄ стануть схожими на засідання Ради Безпеки ООН, де постійно звучать "брехня і маніпуляція російських пропагандистів".

 

Віце-прем'єр наголосила, що попереду ще складніша робота, адже важливо, щоб Україна зміцнювала себе й мала таке ж потужне, досвідчене, патріотичне представництво в усіх асамблеях і надалі.

 

Вона також задалася питанням, чи доносив свою позицію щодо ПАРЄ президент України Володимир Зеленський під час візитів до Парижа та Берліна.

 

"І так, видно, під час візитів очільника держави до Німеччини та Франції не була чітко і безкомпромісно донесена позиція виконавчої влади України до наших партнерів, або такої позиції вже не було?...", - написала вона.